fbpx

Cool Lifting

Med -37 graders kulde bliver hyaluronsyre sluset ind i huden. Hyaluronsyre  er det stof der skaber fugt og fylder ud og som daler med årene. Behandlingen tager kun få minutter og giver en forynget og opstrammende effekt.

Med 8 behandlinger over 4 uger, holder resultatet op til et år. Kombinerer man behandlingen med Cryo mask forstærkes effekten.

Hvad er Cool Lifting

Cool Lifting behandlingen er en behandling hvor man sluser Hyaluronsyre ind via kold luft.

Hyaluronsyre er et stof vi allesammen har i os og som binder fugten. Dette giver et kæmpe fugtboost, glatter ud, minimerer fine linjer og rynker samt giver en fantastisk glow.

Et forløb er på 8 gange over fire uger og holdes ved lige en gang om måneden. Vil man have maksimum effekt kombinerer man Luksus Cryo Mask og Cool Lifting.

Cool Lifting er en meget effektiv behandling mod rynker. Behandlingen fjerner overfladiske linjer og reducerer de lidt dybere rynker. Med Cool Lifting vil du opleve synlige resultater på få minutter. Udover det smukke resultat vi du også få forbedret hudtekstur og hudkvalitet.

  • Reducerer rynker  – både dybe furer og fine linjer
  • Strammer huden op
  • Effekten kan ses med det samme
  • En behandling holder i op til 4 uger. Hvis du vælger pakken med 8 behandlinger over 4 uger, kan resultatet holde helt op til 1 år
error: Content is protected !!

Bliv ringet op