fbpx

Fedtfrysning

Fedtfrysning er til dig, der ikke kan få uønsket fedt til at forsvinde med træning. Fedtfrysning er altså ikke en slankekur, men er noget man med fordel kan benytte sig af i forlængelse af en sund livsstil.

Hvad er fedtfrysning?

Med fedtfrysning kommer man fedtet til livs, på en nænsom og smertefri måde.  En fedtcelle består af 80% vand, og når den fryser til is, vil den blive nedbrudt for altid. Derfor nedkøler man fedtcellerne til -9 grader.  Den nedbrudte fedtcelle vil ikke blive gendannet, men begynder man at leve mere usundt vil de bagvedliggende celler vokse, og fedtet vil igen sætte sig, dog aldrig præcis samme sted som før.

Hos Marianne Dolva bruger vi en af de nyeste maskiner på markedet.

Denne maskine laver en præcis, sikker og kontrolleret nedkøling, der forsigtigt, men effektivt bearbejder fedtcellerne under huden, uden at det ødelægger vævet. De behandlede fedtceller fryser og efterfølgende vil de dø. Din krop vil derefter naturligt bearbejde fedtet og metabolisere de døde celler, hvilket resulterer i et slankere ydre.

Inden for fedt reduktion, er denne nye revolutionerende slanke metode, allerede anerkendt som et kæmpe teknologisk gennembrud. Det er en gave, for de mennesker der lever sundt og dyrker motion regelmæssigt, men ikke kan komme af med fx. flankerne på ryggen. Den kan benyttes til fedt ophobninger på både store og små områder.

Er det sikkert?

Ja, det er helt sikkert. Vi benytter en skånsom og mild metode i forhold til fedtsugning. Du undgår kirurgiske indgreb, nåle og bedøvelse. Du kan endda gå på arbejde når du er færdig.  Man kan opleve at få blå/røde mærker på huden. Disse forsvinder dog efter noget tid og er ikke farlige. Nogen føler lidt ubehag i begyndelsen af behandlingen, da det kan stramme lidt. Det går dog hurtigt over for de fleste. Hos Marianne Dolva passer vi også på din hud, så den ikke får frostskader.

Er behandlingen for alle?

Nej, der er nogle personer som ikke er egnet til at få behandlingen:

  • Hvis du er gravid
  • Har du fået kejsersnit, skal der gå et år, før du kan få behandlingen
  • Har nyre/lever problemer
  • Får blodfortyndende
  • Har kræft
  • Har brok i det ønskede område
  • Infektion/sår i det ønskede område
  • Har ar i det ønskede område
  • BMI 0ver 35

 

Hos Marianne Dolva forbeholder vi os retten til at sige nej til behandling, hvis vi ikke finder behandling forsvarlig eller nødvendig.

Virker det?

Fedtfrysning er medicinsk godkendt i EU og har derfor dokumenteret effekt. Gradvist bliver det uønskede fedt reduceret cm. mæssigt, uden at ødelægge vævet. Dog er der stor forskel på hvor god virkningen er på den enkelte kunde. Det afhænger meget af hvem du er, og hvor på kroppen du skal have foretaget behandlingen. Før behandlingen starter, vil dit fedt blive målt, så vi ved hvilken behandling der er bedst for dig og din krop.

For at opnå det bedste resultat anbefaler jeg 2-4 behandlinger, med et interval på 4-6 uger.

error: Content is protected !!

Bliv ringet op