fbpx

EM Power Body Sculpting

Drømmer du også om en flad, tonet mave og faste, løftede baller? Som den første i Danmark kan jeg tilbyde EM Power Body Sculpting med markedet absolutte bedste teknologi. Maskinen laver op til 30.000 muskelsammentrækninger på 30 min. uden at du får sved på panden.

Hvad er EM Power Body Sculpting?

EM Power Body Sculpting benytter sig af fokuseret høj-intensitet elektromagnetisk energi, der sender impulser ind i musklerne og får dem til at trække sig sammen i det område, der behandles. EM Power Body Sculpting er den første behandlingsform, der på samme tid og i samme behandling både opbygger muskler og forbrænder fedt i behandlingsområdet.
 
Behandlingen gør det muligt at aktivere langt flere muskelfibre end ved normal muskeltræning. Samtidig forøges din forbrænding hvilket betyder, at du opnår en reduktion i fedtmassen. Ganske simpelt og yderst effektivt. Under en behandling opnås der ca. 30.000 maksimale muskelsammentrækninger. Hvis det er maven der behandles, svarer det til ca. 35.000 mavebøjninger.
 
Som den første i Danmark bruger jeg den nyeste teknologi fra EM Power Body Sculpting kaldet X-Tone. X-Tone er produceret i Finland og har syv gange så meget power sammenlignet med andre maskiner på markedet.

Hvordan foregår behandlingen?

Du vil få påsat en eller to applikationer, afhængig af hvilket område, der skal behandles. Med en lav energimængde startes der langsomt op, og stille og roligt øges energiniveauet til vi når den mængde, du og din krop skal have, for at opnå en stærk muskelsammentrækning.
 
Behandlingen tager ca. 30 minutter. For at opnå det bedste resultat anbefaler jeg, at man får 4 behandlinger over 2 uger. Enkelte skal have flere behandlinger. Herefter skal det holdes ved lige én gang om måneden.

Virker det?

Virkningen af EM Power Body Sculpting er klinisk dokumenteret og FDA godkendt. Når det kommer til at øge fedtforbrændingen, opbygge muskler, og reducere cellulite, så er denne behandlingsform utrolig effektiv.

Behandlingen skal ikke bruges som en slankekur, men EM Power Body Sculpting er et utroligt effektivt supplement til dig, der i forvejen lever sundt, og gerne vil gøre noget ekstra godt for dig selv, så du endelig kan få din drømmekrop. Hvis du allerede spiser varieret og har en generelt sund livsstil, kan EM Power Body Sculpting forbrænde dit fedt, opbygge dine muskler og gøre din krop mere tonet.

Umiddelbart efter et afsluttet forløb, vil du kunne se resultatet i form af større og stærkere muskler. Hvis du er i god form, vil man kunne se resultater allerede efter første behandling. Dog vil det endelige resultat vise sig nogle uger efter endt forløb, da musklerne vokser over tid, og fedtreduktionen sker over uger til måneder.

Studier viser, at du ved slutningen af et behandlingsforløb, kan have opnået en forøget muskelmasse på 15% samt en fedtreduktion på 19%.

Har du delte mavemuskler efter graviditet? Med EM Powr Body Sculpting kan du få styr på delte mavemuskler efter fødslen. EM Power Body Sculpting kan reducere delte mavemuskler – også kaldet rectus diastase – hvor dine mavemuskler er blevet adskilt i forbindelse med graviditet. EM Power Body Sculpting er faktisk den eneste ikke-kirugiske behandling, der er effektiv til behandling af rectus diastase.

For at opnå det bedste resultat anbefaler jeg 4 behandlinger på 30 min. over 2 uger.

De kendte elsker
EM Power Body Sculpting!

Lisa Rinna, er endnu en på den lange liste over Hollywood-stjerner, der elsker EM Power Body Sculpting. Skuespilleren og Beverly Hills husfruen, der er i 50’erne, delte en video, da hun modtog sin 4. behandling af sine mavemuskler. Hun fortæller ”Jeg er besat. Jeg elsker det. Min krop forandrer sig næsten til en 21-årig krop, jeg siger det bare”

error: Content is protected !!

Bliv ringet op