fbpx

“jeg kom til Marianne med en frossen skulder, efter utallige besøg hos en fysioterapeut uden nogen større lindring. Allerede efter første gang med X-Cryo, kunne jeg mærke en markant bedring og efter 3 gange bliver det bare bedre og bedre. Jeg kan klart anbefale X-Cryo behandling hos Marianne.”

– Bjarne

“Jeg har problemer med min nakke ift. daglige smerter. Smerterne er ikke blevet udredt, og jeg har fået behandlinger hos en fysioterapeut, der har lindret det en smule. Men efter 3 behandlinger hos Marianne med X-Cryo, er det en stor mærkbar forbedring. Udover den glædelige forbedring, er behandlingen og besøget en nydelse og ren velvære.

– Joan

“Først troede jeg, at det var løgn ”flad mave” uden flere 1000 timers hårdt arbejde i et svedigt fitnesscenter.
Men det er rigtigt – det virker.

Jeg har fået tre EM Sculpting behandlinger og kunne allerede se resultater efter den første behandling. Jeg kan kun varmt anbefale Marianne Dolva og hendes behandlinger, som bliver udført i nogle skønne omgivelser og i en virkelig hyggelig og personlig atmosfærer, hvor du føler dig forkælet. Derudover får man som en sidegevinst via Marianne Dolvas mange års erfaring indenfor faget og hendes professionalisme også mulighed for at få en masse gode råd og vejledning både i forhold til vægttab og skønhedspleje. Jeg kommer bestemt igen og kan kun stærkt anbefale Marianne Dolva og hendes behandlinger”

– M. Skov

“Jeg har fået lavet 4 EM-Sculpting behandlinger og en enkelt fedtfysning hos Marianne. Jeg er skeptiker af natur men må ærligt indrømme at resultaterne taler for sig selv og min skepsis er blevet puttet til skamme.

Jeg har virkeligt en oplevelse af, at hele mit korset er blevet aktiveret, strammet op og ikke mindst blevet stærkere og mere markeret med EM Sculpting behandlingerne. Man får virkelig kørt hele maven regionen godt igennem også er Marianne samtidigt skide sød og klinikken et rart sted at være. Jeg fik i forbindelse med sidste omgang EM også en fedtfysning og mine hoftedeller, som for mig virkeligt er et ømt punkt, fylder mindre og der er allerede røget et par centimeter om livet.
Normalt kræver den slags hårdt arbejde men jeg har personligt absolut intet problemer med at springe over hvor gærdet er lavest og supplere min igangværende livsstils ændring med lidt teknologisk innovation – kæmpe anbefaling herfra.”

– Anders Bloch

“Marianne Dolva har haft mig under sine vinger med EM-Sculpting. Efter 5 behandlinger kunne man tydelig se resultatet, min talje mm er blevet mindre, jeg er super lykkelig, så et kæmpe stor tak til en super dygtig behandler, som jeg kraftig vil anbefale herfra.”

– Tina

“Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne Dolvas EM-Sculpting behandling. Det ses med det samme og jeg er så begejstret og helt oppe at ringe over hvor vildt det er. Så jeg kan kun sige GO GO GO.
I vil elske resultatet og I ser det med det samme, så jeg fortsætter. Tak Marianne Dolva de er den bedste <3”

– Elona Sjøgren

“Allerede efter første behandling kan jeg se et flot resultat . Jeg tør slet ikke tænke på hvordan det så ser ud efter de kommende 3 behandlinger. Jeg kan tilføje, at der ingen ubehag er i forbindelse med behandlingerne”

– Michaela

“Jeg kan på det varmeste anbefale EM behandling hos Marianne Dolva. Min første behandling var wauw jeg kunne se det med det samme Nu har jeg fået nr 2 behandling og det er det samme kan se det med det samme Jeg er lykkelig nu strammer tøjet ikke i taljen og maven er strammet op allerede efter to gange  Så jeg vil på det varmeste anbefale behandlingen”

– Lone

“Jeg var virkelig overrasket over effekten af bare én behandling. Jeg kunne tydeligt mærke at den arbejdede med mine muskler men uden at det var ubehageligt. Jeg skal helt klart prøve flere områder”

– Sofie

“Interessant oplevelse. Efter 1. behandling med EM-Sculpting er der allerede synlige resultater, mere tonet, skøn opstrammet effekt på mavemusklerne som hjælper til en bedre og flottere holdning. Føles fantastisk, glæder mig til næste behandling og resultat.

– Tine

“Efter modsat resultat et ellers anerkendt sted var det en fornøjelse at få foretaget fedtfrysning hos Marianne. Hun er supersød, imødekommende og yderst kompetent inden for skønhedspleje i det hele taget.
Det ser lovende ud, og jeg glæder mig meget til det endelige resultat. Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne og har naturligvis bestilt min næste tid.”

– Vibeke Aaberg Jørgensen

“Kan kun anbefale Marianne og hendes behandlinger!
Ikke kun nogle behandlinger med fantastisk effekt, men Marianne giver også en meget professionel og uddybende forklaring på behandlingen – så man føler sig meget tryg i hendes hænder
… og så virker det !!
Jeg har fået lavet 2 behandlinger med virkelig gode resultater og sidst en fedtfrysning – og har allerede bestilt min næste tid.“

– Gitte Kold

“I årevis har jeg været irriteret på den mave delle der ikke kunne gå væk. jeg har idag fået en fedtfrysnings behandling og blev reduceret 10 cm. Jeg er overvældet og fast kunde herfra. Jeg kan kun anbefale det.”

– Lone Thorsøe

“Jamen jamen dette kan jeg ikke undvære ,Marianne lave behandlinger på mit ansigt .Kæmpe flotte resultat, 10 år yngre ser jeg ud end mine 63 år. Uden sminke! Få en tid hos Marianne ♥️”

– Lone Thorsøe

“Hej Marianne.
Jeg vil bare lige sig at jeg er meget meget tilfreds med det foreløbige resultat.Mine rynker i panden er blevet mindre markante og mit kæbeparti er blevet meget mere markant samt min hage har fået mere v-form som i min ungdom! Ligeledes har jeg mindre slap hud når jeg drejer ansigtet til højre,hvilke jeg ikke brød mig om før,min hals er blevet mere slank. Jeg synes bare du skal vide jeg er rigtig glad for din grundige behandling af hele ansigtet og hals, glæder mig til næste gang. ”

– Andy Bigum

“Jeg fik en behandling i tirsdags og kunne samme se en forbedring huden føles glat og smidig.
Det er ikke den sidste behandling jeg har fået.
Vil helt klart anbefale Marianne som er dygtig og rigtig sød.”

– Pernille Hertz Schlechter

“Det er nu 4 uger siden jeg fik min første behandling og jeg synes at resultatet bliver ved at komme snigende.
Glæder mig allerede til næste gang!! Kunne mærke huden arbejde også dagen der på lidt småprikken, men på den behagelige måde❤️Ser en tydelig forskel omk øjnene!!! Og føler selv at jeg ser lidt friskere ud!!! (Jysk beskedenhed..)

– Lise Lajord Munk

❤️en dejlig søndag formiddag i Mariannes hænder! vidunderligt og virksomt-  føler mig frisk og fin, tak Marianne”

– Susan Lykke

“Hej derude jeg har i dag været hos Marianne til en behandling af min hals og hele ansigtet…. wow er altså vildt hvordan jeg allerede kan mærke og se en forandring med kun denne ene behandling.

Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne, hun er dygtig og super sød, det er i hvertfald ikke sidste gang jeg gør det. Tusind tusind tak for dennegang søde Marianne!❤️vi ses igen, det er helt sikkert.

– Malucka Celinah Højer

“Jeg var så spændt på første behandling, om det virker..
Og et stort JA herfra..
Jeg kunne se en umiddelbar virkning bagefter.
Mine poser under øjnene er blevet reduceret og jeg har fået mere fast og pænere hud. Min kæbelinje er blevet mere defineret og jeg syntes også at mine rynker er blevet en smule mindre.
Marianne er super sød og naturlig. Vi ses snart igen♥️”

– Anne-Mette Walter

“Jeg fik en behandling sidste uge, kan kun sige Wauw det virker! Kunne med det samme se en forandring.

Du er så dygtig og dejlig Marianne Dolva Jeg gik hos dig i Hellerup i mange år og hvor er jeg glad for du er tilbage.  Glæder mig så meget til næste gang om to mdr.
Kan på det varmeste anbefale Mariannes behandlinger, så go go skønne kvinder!  det er det bedste af det bedste ❤️ “

– Elona Sjøgren

“Jeg har nu været i behandling hos Marianne. Endnu engang blev jeg overrasket over forskellen fra før behandling og efter behandling.

Glæder mig til at se udviklingen de næste måneder.
Endnu engang en STOR tak til Marianne og hendes fantastiske måde at være på♥️”

– Sanne Jessen

“Virkelig en god oplevelse. Marianne har styr på det, jeg kommer igen med sikkerhed og sender alle jeg kender hende vej.
Det er virker !“

– Kinana Sofia

“Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne, som ud over at være utroligt sød, også er vanvittig dygtig – og behandlingen VIRKER!! “

– Tulle Præstrud

“Jeg har været til fedtfrysning og EM sculpting hos Marianne Dolva, og det er helt bestemt den bedste service jeg nogensinde har oplevet her i Danmark. Jeg følte mig velkommen lige fra øjeblikket, da jeg kom ind ad døren. Stemningen er helt anderledes end i de store klinikker – her er varme, nærvær og fokus. Også selve rummet er så utroligt behageligt at være i. Det er et sted, hvor jeg som kunde har oplevet en ekstra indsats fra Mariannes side, og – ikke mindst- der blev gjort at for at jeg kunne se resultat. Jeg vil helt bestemt komme igen!”

– Bjarne

error: Content is protected !!