fbpx

EM Sculpting

Drømmer du også om en flad, tonet mave og faste, løftede baller? Den drøm kan nu blive til virkelighed. Som den første i Danmark kan jeg tilbyde EM Sculpting med markedet absolutte bedste teknologi. Maskinen laver op til 30.000 muskelsammentrækninger på 30 min. uden at du får sved på panden.

EM Sculpting reducerer fedt, toner kroppen, strammer op og fjerner cellulite. Desuden er det den eneste behandling, der virker på delte mavemuskler efter graviditet og behandlingen er også ideel til sports- og andre skader, når der er brug for hurtig opbygning af muskler. Lyder det for godt til at være sandt? Bare rolig – den er god nok!

Hvad er EM Sculpting?

EM Sculpting benytter sig af fokuseret høj-intensitet elektromagnetisk energi, der sender impulser ind i musklerne og får dem til at trække sig sammen i det område, der behandles. EM Sculpting er den første behandlingsform, der på samme tid og i samme behandling både opbygger muskler og forbrænder fedt i behandlingsområdet.
Behandlingen gør det muligt at aktivere langt flere muskelfibre end ved normal muskeltræning. Samtidig forøges din forbrænding hvilket betyder, at du opnår en reduktion i fedtmassen. Ganske simpelt og yderst effektivt. Under en behandling opnås der ca. 30.000 maksimale muskelsammentrækninger. Hvis det er maven der behandles, svarer det til ca. 35.000 mavebøjninger.
Som den første i Danmark bruger jeg den nyeste teknologi fra EM Sculpting kaldet X-Tone. X-Tone er produceret i Finland og har syv gange så meget power sammenlignet med andre maskiner på markedet.

Virker det?

Virkningen af EM Sculpting er klinisk dokumenteret og FDA godkendt. Når det kommer til at øge fedtforbrændingen, opbygge muskler, og reducere cellulite, så er denne behandlingsform utrolig effektiv.


Behandlingen skal ikke bruges som en slankekur, men EM Sculpting er et utroligt effektivt supplement til dig, der i forvejen lever sundt, og gerne vil gøre noget ekstra godt for dig selv, så du endelig kan få din drømmekrop. Hvis du allerede spiser varieret og har en generelt sund livsstil, kan EM Sculpting forbrænde dit fedt, opbygge dine muskler og gøre din krop mere tonet.


Umiddelbart efter et afsluttet forløb, vil du kunne se resultatet i form af større og stærkere muskler. Hvis du er i god form, vil man kunne se resultater allerede efter første behandling. Dog vil det endelige resultat vise sig nogle uger efter endt forløb, da musklerne vokser over tid, og fedtreduktionen sker over uger til måneder.


Studier viser, at du ved slutningen af et behandlingsforløb, kan have opnået en forøget muskelmasse på 15% samt en fedtreduktion på 19%.


Har du delte mavemuskler efter graviditet? Med EM Sculpting kan du få styr på delte mavemuskler efter fødslen. EM Sculpting kan reducere delte mavemuskler – også kaldet rectus diastase – hvor dine mavemuskler er blevet adskilt i forbindelse med graviditet. EM Sculpting er faktisk den eneste ikke-kirugiske behandling, der er effektiv til behandling af rectus diastase.


For at opnå det bedste resultat anbefaler jeg 4 behandlinger på 30 min. over 2 uger.

Hvordan foregår behandlingen?

Du vil få påsat en eller to applikationer, afhængig af hvilket område, der skal behandles. Med en lav energimængde startes der langsomt op, og stille og roligt øges energiniveauet til vi når den mængde, du og din krop skal have, for at opnå en stærk muskelsammentrækning.
 
Behandlingen tager ca. 30 minutter. For at opnå det bedste resultat anbefaler jeg, at man får 4 behandlinger over 2 uger. Enkelte skal have flere behandlinger. Herefter skal det holdes ved lige én gang om måneden.

Gør det ondt?

Nej, EM Sculpting behandlingen gør ikke ondt. Dog kan nogle personer mærke det mere end andre, men det er ikke smertefuldt.

Behandlingsområder

  • Mave
  • Baller – få et butt-lift
  • Lår
  • Cellulite / Appelsinhud
  • Arme
  • Rectus diastase – mod delte mavemuskler efter graviditet

De kendte elsker EM Sculpting!

EM sculpting får store roser, især fra mange kendte i USA. De strømmer til for at modtage behandlingen, for at få tonet og styrket deres muskler. Da behandlingen er yderst skånsom, ikke kræver noget nedetid, og kun tager 30 minutter, kan modeller, skuespillere og sportsudøvere nemt få en EM Sculpting behandling flettet ind, i deres travle hverdag.

LISA RINNA

Lisa Rinna, er endnu en på den lange liste over Hollywood-stjerner, der elsker EM Sculpting. Skuespilleren og Beverly Hills husfruen, der er i 50’erne, delte en video, da hun modtog sin 4. behandling af sine mavemuskler. Hun fortæller ”Jeg er besat. Jeg elsker det. Min krop forandrer sig næsten til en 21-årig krop, jeg siger det bare”

KIM KARDASHIAN

Kim Kardashian er nok en af de mest ikoniske skønheds influencers vi har i dag. Og hun lægger ikke skjul på, at hun benytter sig af EM Sculpting. Hvis man følger med i Keeping Up With The Kardashians, kan man faktisk i sæson 17 afsnit 3, se hvordan hun får behandlet sine mavemuskler. Hun fortæller ”det føles som om du laver mavebøjninger, men det gør du ikke. Jeg er vild med det.”

DREW BARRYMORE

Drew Barrymore har også været meget åben omkring hendes oplevelser, og om hvordan behandlingen har hjulpet hende. Årsagen til at hun begyndte var, at hun ønskede at hun kunne træne på mere regelmæssig basis, uden at få den ene skade efter den anden. Ud over at være en af Hollywoods største stjerner, er hun også mor til to døtre. Hun har tidligere adresseret vanskelighederne ved at have født, og hvad det gør ved ens krop, og samtidig forsøge at komme tilbage til der hvor hun var før.  Det var stort set en umulig opgave. Gang på gang endte hun på en fysioterapeuts briks pga. en træningsskade. Hun ønskede blot at komme tilbage i form og blive stærkere. Og det ønske fik hun opfyldt.

Hun bruger EM Sculpting som et supplement til hendes daglige træning, og det har ifølge hende selv ændret hendes liv. Hun udtaler ”Jeg føler mig stærkere. Jeg ser bedre ud, jeg har det bedre, og jeg kan nu træne regelmæssigt, uden skader.

error: Content is protected !!