fbpx

EM Sculpting med X-Tone

Drømmer du også om en flad, tonet mave og faste, løftede baller? Den drøm kan nu blive til virkelighed. Jeg kan nu præsentere min nyeste behandling; Tesla / EM Sculpting

Nyhed

Jeg er stolt over som den første i Danmark, at præsentere X-Tone. X-Tone er produceret i Findland og har syv gange så meget power, som nogen anden maskine på markedet.

Den laver op til 35.000 muskel kontraktioner på 30 min. Reducerer fedt, toner kroppen, strammer op og fjerner cellulite. Det er også den eneste behandling der virker på delte mave muskler. Den er også ideel til sports- og andre skader når der er brug for en hurtig opbygning af muskler.

Behandlingsforløbet er fire gange 30 min over to uger.

Hvad er EM Sculpting med X-Tone?

Måske har du allerede hørt om behandlingen, men indtil nu har det primært været i USA, at man har benyttet sig af denne type behandling. Men nu har Danmark også meldt sig på kortet over behandlere, og jeg er glad for være en af de første i vores land til at kunne tilbyde Tesla Sculpting, også kendt som EM Sculpting.

Virkningen af EM Sculpting er klinisk dokumenteret og er FDA godkendt. Når det kommer til at få øget fedtforbrændingen og opbygning af muskler, er denne behandlingsform utrolig effektiv.

Denne behandling er til dig, der drømmer om at få løftede og faste baller, eller en markeret mave. Lyder det for godt til at være sandt? Bare rolig – den er god nok. Tesla Sculpting benytter sig af en fokuseret og høj-intensitets elektromagnetisk energi, der får musklerne i det område der skal behandles, til at trække sig sammen. Der er langt flere muskelfibre der bliver aktiveret end ved en normal muskeltræning. Samtidig forøges din forbrænding hvilket betyder, at du opnår en reduktion i fedtmassen. Ganske simpelt og yderst effektivt. Under en behandling opnås der ca. 20.000 maksimale muskelsammentrækninger.

Hvis det er maven der behandles svarer det til ca. 35.000 mavebøjninger.

Denne behandling skal dog ikke bruges som en slankekur. Behandlingen er et utroligt effektivt supplement til dig, der i forvejen lever sundt, men gerne vil gøre noget ekstra godt for dig selv, så du endelig kan få din drømmekrop. Hvis du allerede spiser varieret og har en generelt sund livsstil, kan denne behandling forbrænde dit fedt og opbygge dine muskler. Kroppen bliver mere tonet og musklerne stærkere og større.

Studier viser, at når du når slutningen af dit behandlingsforløb, kan du have opnået en forøget muskelmasse på 15% samt en fedtreduktion på 19%

Hvordan foregår behandlingen?

Du vil få påsat en eller to applikationer, afhængig af hvilket område der skal behandles. Med en lav energimængde startes der langsom op, og stille og roligt øges energiniveauet til vi når den mængde, du og din krop skal have, for at opnå en stærk muskelsammentrækning.

Behandlingen tager ca. 30 minutter. For at opnå det bedste resultat anbefaler jeg at man skal have 4 behandlinger, over 2 uger. Enkelte skal have flere behandlinger. Herefter skal det holdes ved lige én gang om måneden.

Umiddelbart efter et afsluttet forløb, vil man kunne se resultatet i form af større og stærkere muskler. Hvis du er i god form, vil man kunne se resultater allerede efter første behandling. Dog vil det endelige resultat vise sig nogle uger efter endt forløb, da musklerne vokser over tid, og fedtreduktionen sker over uger til måneder.

De kendte elsker EM Sculpting!

EM sculpting får store roser, især fra mange kendte i USA. De strømmer til for at modtage behandlingen, for at få tonet og styrket deres muskler. Da behandlingen er yderst skånsom, ikke kræver noget nedetid, og kun tager 30 minutter, kan modeller, skuespillere og sportsudøvere nemt få en EM Sculpting behandling flettet ind, i deres travle hverdag.

KIM KARDASHIAN

Kim Kardashian er nok en af de mest ikoniske skønheds influencers vi har i dag. Og hun lægger ikke skjul på, at hun benytter sig af EM Sculpting. Hvis man følger med i Keeping Up With The Kardashians, kan man faktisk i sæson 17 afsnit 3, se hvordan hun får behandlet sine mavemuskler. Hun fortæller ”det føles som om du laver mavebøjninger, men det gør du ikke. Jeg er vild med det. ”

LISA RINNA

Lisa Rinna, er endnu en på den lange liste over Hollywood-stjerner, der elsker EM Sculpting. Skuespilleren og Beverly Hills husfruen, der er i 50’erne, delte en video, da hun modtog sin 4. behandling af sine mavemuskler. Hun fortæller ”Jeg er besat. Jeg elsker det. Min krop forandrer sig næsten til en 21-årig krop, jeg siger det bare”

DREW BARRYMORE

Drew Barrymore har også været meget åben omkring hendes oplevelser, og om hvordan behandlingen har hjulpet hende. Årsagen til at hun begyndte var, at hun ønskede at hun kunne træne på mere regelmæssig basis, uden at få den ene skade efter den anden. Ud over at være en af Hollywoods største stjerner, er hun også mor til to døtre. Hun har tidligere adresseret vanskelighederne ved at have født, og hvad det gør ved ens krop, og samtidig forsøge at komme tilbage til der hvor hun var før.  Det var stort set en umulig opgave. Gang på gang endte hun på en fysioterapeuts briks pga. en træningsskade. Hun ønskede blot at komme tilbage i form og blive stærkere. Og det ønske fik hun opfyldt.

Hun bruger EM Sculpting som et supplement til hendes daglige træning, og det har ifølge hende selv ændret hendes liv. Hun udtaler ”Jeg føler mig stærkere. Jeg ser bedre ud, jeg har det bedre, og jeg kan nu træne regelmæssigt, uden skader.

Gør det ondt?

Nej – behandlingen gør ikke ondt. Dog kan nogle personer mærke det mere end andre, men det er ikke smertefuldt.